Un incendiu de proporţii a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un bloc din Galaţi, locatarii fiind evacuaţi, unii dintre ei fiind vârstnici sau imobilizaţi la pat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Galaţi, incendiul a fost semnalat după miezul nopţii la un apartament de la parterul unui bloc.

La faţa  locului s-au deplasat mai multe echipaje. Când au ajuns la locul incendiului, focul se manifesta intens cu flacără şi fum dens la un apartament de la parter, care a fost distrus în totalitate.

Fumul s-a răspândit în tot blocul, astfel încât pompierii au mers la fiecare apartament pentru a anunta persoanele. O parte dintre locatari se autoevacuaseră, în timp ce pompierii au scos din apartamente 35 persoane, o parte fiind vârstnici şi locatari cu probleme de mobilitate.

Trei dintre locatari s-au intoxicat cu fum, o femeie fiind scoasă inconştientă din apartament.

În urma primelor verificări, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului ca fiind neglijenţa unui tânăr care a lăsat o lumânare aprinsă în timpul nopţii.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.