Un incendiu a avut loc, luni seară, într-un apartament situat într-un bloc din Tecuci, judeţul Galaţi, un bărbat fiind transportat la spital cu arsuri pe toată suprafaţa corpului, inconştient. El va fi transferat la Spitalul Judeţean Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii au intervenit, luni seară, cu două autospeciale de stingere de la Detaşamentul Tecuci, alături de un echipaj SAJ Galaţi, la un incendiu izbucnit într-un apartament de pe Aleea Ştrandului din Tecuci.
 
”Când au ajuns la locul evenimentului, pompierii au constatat că nu mai exista riscul de incendiu, însă pe holul blocului de locuinţe locatarii scoseseră trupul proprietarului, cu arsuri de gradul III şi IV pe tot corpul. Bărbatul inconştient a fost predat echipajului SAJ care l-a transportat iniţial la Spitalul din Tecuci. Momentan, s-a luat decizia transferului de la Spitalul Municipal Tecuci la Spitalul Judeţean Galati, astfel încât în aceste momente se deplaseaza echipajul SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi”, a transmis ISU Galaţi.
 
Cauza probabilă a incendiului urmează să fie stabilită.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.