O femeie din Galaţi aflată în stare avansată de ebrietate a fost oprită în trafic după ce a condus în mod sinuos pe o stradă din oraş. Femeia nu are carnet de conducere, iar în maşină cu ea se aflau doi copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia a fost oprită în trafic de un echipaj al Poliţiei Locale, care a observat că autoturismul se deplasează în mod sinuos pe străzile oraşului.

"Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Intervenţie Rapidă şi Transport Valori au depistat, în dreptul unui imobil de pe strada Traian din Galaţi, o persoană de sex feminin care conducea un autoturism în stare de ebrietate fără a poseda permis de conducere, fiind însoţită de doi minori. În urma testării cu aparatul Dragger, s-a constatat că numita N.R.A., în vârstă de 39 ani, avea o alcoolemie de 0,90 mg alcool pur în aerul expirat. În acest caz au fost întocmite actele procedurale care împreună cu persoana în cauză, au fost predate lucrătorilor din cadrul Biroului Rutier în vederea continuării cercetărilor", transmite Poliţia Locală Galaţi.

În filmarea pusă la dispoziţie poliţâiştii locali, se poate observa că femeia este în stare avansată de ebrietate, ea spunând că a băut "vin de ţară". Mai mult decât atât, gălăţeanca repetă că "a furat maşina", aspect care nu s-a confirmat însă, în urma cercetărilor.

Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei Rutiere Galaţi.

"La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 01.30, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un echipaj al Poliţiei Locale Galaţi a oprit în trafic, pe strada Traian, un autoturism care se deplasa sinuos. La faţa locului, poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla o femeie, din municipiul Galaţi, din verificări rezultând că aceasta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, fiind testată cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat", precizează IPJ Galaţi.

În maşina condusă de femeie se aflau doi copii minori.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.