O femeie de 51 de ani a ajuns, joi, la spital, rănită şi cu arsuri de gradul I, după ce gazul scurs de la o butelie a explodat, într-o garsonieră din municipiul Galaţi. De asemenea, în urma deflagraţiei au fost avariate uşile a 6 garsoniere. Alte zece persoane au ieşit din imobil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit ISU Galaţi, pompierii au acţionat cu două autospeciale şi o autoscară pentru înlăturarea efectelor unei explozii produse într-o garsonieră de pe strada Laminoriştilor din municipiul Galaţi, deflagraţie care nu a fost urmată de incendiu. 
 
În urma exploziei, o femeie de 51 de ani a fost rănită şi transportată la spital, 10 locatari s-au autoevacuat, iar uşile a 6 garsoniere au fost avariate.
 
Pompierii afirmă că explozia s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze provenită de la o neetanşeitate a aparatului de gătit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.