O femeie de 33 de ani din comuna gălăţeană Băleni, mamă a nouă copii, este cercetată de poliţişti după ce şi-ar fi aruncat bebeluşul abia născut în haznaua din fundul curţii. Copilul a fost salvat de pompieri, dar este în stare critică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor IPJ Galaţi, un bărbat din localitatea Băleni a sunat la 112 şi a anunţat că aud plânsetele unui copil din latrina aflată în fundul curţii din gospodăria sa.

Pompierii ajunşi la faţa locului au constatat că în hazna se află un copil nou născut.

”Iniţial, pompierii au săpat în lateralul fosei septice, pentru că placa de beton avea 4 metri pătraţi. Ulterior, datorită unui excavator solicitat din apropiere, s-a putut efectua o intrare în lateral, unde s-a coborât cu ajutorul scării de fereastră pentru a fi salvat la timp bebeluşul proaspăt născut”, precizează reprezentanţii ISU Galaţi.

Copilul abia născut a fost dus la spital unde starea sa actuală este critică. De asemenea, femeia a fost dusă la spital pentru îngrijiri.

Poliţiştii au anunţat că, pe numele mamei copilului, au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală, femeia fiind suspectată că a aruncat bebeluşul în l-ar fi aruncat în hazna după naştere. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.