Femeia de 38 de ani din municipiul Tecuci care a intervenit, săptămâna trecută, într-un conflict pe care fiica sa îl avea cu alte două adolescente de 14 şi 15 ani, lovind-o pe una dintre acestea, a fost reţinută, luni, după ce anchetatorii au extins cercetările în dosar şi pentru lipsire de libertate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Galaţi, în urma activităţilor investigative şi de cercetare, s-a dispus extinderea urmăririi penale şi pentru lipsire de libertate în mod ilegal, iar luni poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a femeii cu vârsta de 38 de ani.  Ea va fi prezentată, marţi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci cu propunerea luării unei măsuri preventive.
 
Trei adolescente de 14 şi 15 ani din municipiul Tecuci au fost implicate, săptămâna trecută, într-o altercaţie în afara unităţilor de învâţământ. Între cele trei eleve ar fi avut loc o discuţie în contradictoriu, în urma căreia s-ar fi agresat fizic şi şi-ar fi adresat cuvinte şi expresii vulgare. De asemenea, după incident, în zona respectivă a venit şi mama uneia dintre fete, o femeie de 38 de ani, care ar fi lovit-o cu palma în zona feţei de mai multe ori pe adolescenta de 14 ani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.