Consiliul Judeţean Galaţi anunţă duminică seară că drumurile judeţene rămân în continuare închise. Vântul, care atinge la rafală şi 90km/h, spulberă puternic zăpada de pe câmp, iar pe unele tronsoane de drum judeţean s-au format troiene de peste jumătate de metru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Acţionăm cu prioritate pentru cazurile medicale şi ajutorarea persoanelor blocate în trafic. S-a intervenit cu utilaje de deszăpezire pentru rezolvarea cazurilor medicale de la Buciumeni, Smulţi şi Ciureştii Vechi. Au fost scoase din zăpadă mai multe maşini blocate între Costache Negri şi Pechea, iar acum intervenim pentru scoaterea celor blocaţi între Frumuşiţa şi Scânteieşti, precum şi a maşinilor înzăpezite în zona localităţii Bălăşeşti, unde acţionează deja mai multe utilaje de deszăpezire”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi. Judeţul Galaţi se află sub cod portocaliu de viscol până la ora 20:00, însă, conform meteorologilor, rafalele puternice de vânt vor persista până mâine la ora 10:00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.