Două drumuri naţionale din judeţul Galaţi sunt blocate, iar 35 de localităţi sunt parţial nealimentate cu energie electrică, luni dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Instituţiei Prefectului Galaţi, luni dimineaţă se menţin închise circulaţiei DN24 şi DN 26D, se circula îngreunat pe 4 drumuri naţionale, dar şi pe 11 drumuri judeţene. De asemenea, 35 de localităţi sunt parţial fără energie electrică iar echipele distribuitorului de electricitate acţionează pentru remedierea situaţiei în 15 puncte.
În ultimele 24 de ore în judeţul Galaţi au fost deblocate un nr. de 116 autovehicule şi 238 persoane, au fost soluţionate 15 cazuri medicale, au fost degajaţi 40 de arbori căzuţi peste autovehicule şi / sau blocau căile de acces. 
Judeţul Galaţi s-a aflat duminică sub avertizare meteorologică Cod Roşu până la  ora 16 iar de duminică seară de la ora 20 şi până luni dimineaţă se află sub avertizare meteorologică Cod Portocaliu
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.