Poliţiştii din Galaţi au întocmit dosar penal pentru fraudă electorală în urma unei sesizări venite din partea Biroului Electoral de Circumscripţie, sesizare care se referă la faptul că, în urma întocmirii proceselor-verbale, s-a constatat că nu corespunde numărul buletinelor de vot cu numărul persoanelor care au votat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, comisar şef Gabriela Costin, preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Galaţi a sesizat poliţiştii de la secţia 3 Poliţie privind existenţa unei neconcordanţe între buletinele de vot şi numărul persoanelor care şi-au exercitat dreptul constituţional.

"Sesizarea vizează neconcordanţe între numărul buletinelor de vot şi numărul persoanelor care au votat efectiv la o secţie de votare. În urma sesizării s-a întocmit dosar penal pentru fraudă electorală”, a declarat Gabriela Costin.

Potrivit unor surse, ar fi vorba despre un număr mai scăzut de buletine pentru Primăria Galaţi şi Consiliul Local Municipal decât numărul de votanţi. De asemenea, aceleaşi surse spun că s-ar fi descoperit mai multe buletine ştampilate decât numărul de gălăţeni care şi-au exercitat dreptul la vot în cazul preşedintelui CJ şi listei de consilieri judeţeni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.