Un copil de 11 ani dintr-o comună din Galaţi a dat foc unor haine, iar flăcările s-au extins şi au cuprins locuinţa unui vecin cu care se certase. Poliţiştii au întocmit dosar penal, în timp ce pompierii transmit că incendiul a fost provocat intenţionat de minor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a fost semnalat la o gospodărie din localitatea gălăţeană Slobozia Conachi. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au intervenit două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de din cadrul Secţiei de Pompieri Galaţi şi pompieri voluntari din cadrul SVSU Slobozia Conachi.

Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că focul se manifesta la nivelul acoperişului casei şi la patru camere ale imobilului, cu posibilitatea propagării la o locuinţă din imediata apropiere.

După stingerea incendiului, pompierii au stabilit că focul a fost pus intenţionat, valoarea bunurilor distruse fiind aproximată la 80.000 lei.

În urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit că focul a fost provocat de un copil de 11 ani cu care proprietarul gospodăriei care a ars ar fi avut înainte un schimb de replici. Ca să se răzbune, minorul ar fi mers în casa în care gălăţeanul dormea şi ar fi dat foc unor  haine. Flăcările s-au extins, astfel că întreaga casă a fost cuprinsă de foc.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.