Poliţistii dinGalaţi au deschis dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă după ce două persoane au fost muşcate de câini fără stăpân în comuna Vânători, din judeţul Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJGalaţi, Poliţia Galaţi a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Naţional Apel Unic de Urgenţă 112, cu privire la faptul că pe un teren viran, din comuna Vânători, judeţul Galaţi, o femeie a fost atacată de o haită de câini fără stăpân, care au muşcat-o şi i-au provocat mai multe răni.
Din verificările preliminare, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galaţi au stabilit faptul că o femeie de 57 de ani, domiciliată în Vânători, în timp ce aduna urzici pe un teren agricol, de la marginea localităţii de domiciliu, a fost atacată de mai mulţi câini vagabonzi. Un bărbat, de 44 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi, a auzit ţipetele  femeii şi a sărit în ajutorul acesteia. A reuşit să înlăture pericolul şi să gonească animalele însă a fost muşcat, la rândul său, la de mâini şi de picioare.
Cei doi au fost transportaţi la spital, femeia rămânând internată. 
În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.  În prezent, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor, însoţiţi de reprezentanţii unei asociaţii de profil, se află în zona comunei Vânători, în vederea capturării câinilor fără stăpân.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.