Doi bărbaţi, de 33 şi 34 de ani, din comuna gălăţeană Pechea, bănuiţi că au furat bunuri de 7.200 de euro, din mai multe rulote, dintr-un camping din Germania, au fost arestaţi preventiv şi urmează să fie extrădaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii gălăţeni au depistat, marţi, doi bărbaţi de 33 şi 34  ani, din Pechea, care erau urmăriţi internaţional şi pe numele cărora autorităţile judiciare din Wertheim, Germania, au emis un mandat european de arestare, pentru furt calificat, potrivit unui comunicat transmis, vineri, de IPJ Galaţi.

Cei doi bărbaţi sunt bănuiţi că, în luna februarie, pe raza oraşului Wertheim, într-un camping, au forţat sistemul de închidere a 35 de rulote, iar din 17 dintre acestea au sustras bunuri evaluate la 7.200 euro. 

Bărbaţii au fost prezentaţi, marţi, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore, iar Curtea de Apel Galaţi a dispus miercuri arestarea preventivă pentru 15 zile, pentru declanşarea procedurilor în vederea predării către autorităţile germane.

Bărbaţii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi până la efectuarea procedurii de extrădare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.