Poliţiştii din Galaţi au amendat, cu câte 5.000 de lei, doi bărbaţi după o slujbă religioasă la care au participat mai multe persoane. Unul dintre ei a primit amenda după ce a postat imagini de la ceremonie pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma imaginilor apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, din care rezultă că, într-o localitate din judeţul Galaţi s-ar fi desfăşurat o slujbă religioasă, la care au participat mai multe persoane, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi au efectuat verificări. Astfel, din verificări a reieşit că astăzi, 29 martie, în jurul orei 11.00, în comuna Munteni, a avut loc o slujbă religioasă, la care au participat mai multe persoane din localitate”, a transmis, duminică, IPJ Galaţi.

Sursa citată a precizat că au fost depistaţi cel care a organizat ceremonia, un bărbat, de 44 de ani, din comuna Munteni şi cel care a postat imaginile pe reţeaua de socializare, un tânăr, de 26 de ani, din aceeaşi localitate.

”Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional, fiecare cu amendă de 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 1/2020”, a mai transmis Poliţia.

În continuare, poliţiştii fac cercetări pentru identificarea şi sancţionarea tuturor persoanelor care au participat la adunarea religioasă, încălcând în acest fel dispoziţiile legale în vigoare.

Tânărul de 26 de ani a şters ulterior imaginile de pe Facebook. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.