Bărbatul care a tras cu un pistol cu bile, în timpul conflictului izbucnit la o cafenea din Galaţi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Anchetatorii au precizat că victima sa are nevoie de 70-80 de zile de îngrijiri medicale, viaţa fiindu-i pusă în pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că bărbatul care a tras cu un pistol cu bile a fost prezentat Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 
 
“Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut faptul că, la data de 12.12.2022, în jurul orei 10.00, inculpatul, fiind sub imperiul unei puternice tulburări, determinate de lovirea sa de către persoana vătămată cu un cuţit, în zona parieto-occipitală dreapta, a pornit în urmărirea acesteia, alergând pe bulevardul George Coşbuc, pe aleea pietonală aferentă blocului M1, spre unitatea bancară Unicredit Bank, timp în care a executat mai multe focuri de armă asupra acesteia, unul dintre proiectilele armei (un pistol marca Fort, calibru  45 mm, neletal, supus autorizării, deţinut în mod legal), lovind persoana vătămată în zona capului, respectiv în fronto-temporal stânga, cauzându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 70-80 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa”, au precizat procurorii.
 
Propunerea formulată Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a fost admisă, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pe o perioadă de 30 zile.
 
Un scandal între mai multe persoane a avut loc, luni, la o cafenea din Galaţi, o persoană fiind rănită. Un bărbat de 33 de ani a folosit un pistol cu bile, după care a plecat cu maşina din zonă, fiind prins ulterior de poliţişti. El a fost reţinut.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.