Un bărbat din judeţul Galaţi a fost reţinut după ce a intrat fără drept în locuinţa fostei iubite, pe care a ameninţat-o cu acte de violenţă, şi a atacat cu o sabie animalele din curte, ucigând o pisică şi rănind grav un câine. El a fost încătuşat de poliţiştii ajunşi acolo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Galaţi, bărbatul, în vârstă de 53 de ani, din comuna Bălăbăneşti a intrat fără drept in locuinţa fostei concubine şi a  ameninţat-o cu acte de violenţă. Ulterior, el a atacat cu o sabie animalele din curte, omorând o pisică şi rănind grav un câine.

”La sosirea poliţiştilor, bărbatul a fost somat să arunce arma, iar agenţii l-au încătuşat şi l-au dus la secţia de poliţie. A fost deschis dosar penal pentru ameninţare, violare de domiciliu, uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”, a arătat sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut.

Ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.