Un bărbat de 48 de ani din Galaţi, cu afecţiuni psihice, este cercetat penal pentru agresiune sexuală după ce ar fi pipăit într-un parc două fete de 13 şi respectiv 17 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Galaţi duminică în jurul orei  15:25, la sediul Secţiei 1 Poliţie Galaţi s-au prezentat două fete cu vârstele de 17, respectiv 13 ani, care au sesizat faptul că, în timp ce se aflau în parcul Mihai Eminescu, din municipiul Galaţi, un bărbat necunoscut le-ar fi atins în zonele intime, după care ar fi părăsit zona.
 
În baza semnalmentelor oferite de ele, poliţiştii au depistat şi identificat persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, din municipiul Galaţi. Din verificările preliminare efectuate de poliţişti a rezultat faptul că bărbatul este diagnosticat cu o boală neuropsihică, motiv pentru care a fost transportat cu un echipaj medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi la Spitalul Elisabeta Doamna Galaţi, unde a fost internat.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de agresiune sexuală, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut această faptă şi luarea măsurilor legale care se impun.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.