Un bărbat din Galaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de viol în formă continuată. El ar fi molestat sexual, în repetate rânduri, o fată de 13 ani, pe care o avea în grijă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform anchetatorilor, începând din august 2020 şi până în luna ianuarie a acestui an, fata de 13 ani a fost violată de bărbatul cu care mama sa trăia.

"Din materialul probator administrat până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, în perioada august 2020 - 27.01.2021, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-şi exprima un consimţământ valabil pentru întreţinerea de acte sexuale şi de teama pe care o simţea aceasta faţă de autor, inculpatul a întreţinut patru acte sexuale cu persoana vătămată minoră, aflată în îngrijirea acestuia", a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru viol în formă continuată şi pentru coruperea sexuală a minorilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.