O autospecială a IPJ Galaţi a fost implicată, joi seară, într-un accident rutier produs pe un drum judeţean, fiind lovită de un autoturism atunci când încerca să pornească în urmărirea unui alt şofer, care depăşise limita de viteză. Două persoane din autoturism au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Judeţene Galaţi, joi seară, pe DJ 251, între localitălie Schela şi Slobozia Conachi, un echipaj de Poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Galaţi efectua activităţi de supraveghere a traficului rutier, cu aparatul radar în funcţiune.

La un moment dat, aparatul radar a surprins un autovehicul care se deplasa din sens opus cu o viteză de 130 km/h, pe o porţiune de drum cu limită de 90 km/h, astfel că poliţiştii au pus în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, pentru a opri acea maşină.

În momentul în care autospeciala de Poliţie a efectuat manevra de întoarcere pentru a trece la urmărirea autovehicului aceasta a fost lovită de un autoturism înmatriculat în judeţul Vrancea, condus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Pechea, care circula din sens opus şi care nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către poliţist, prin balansarea braţului în plan orizontal.

În urma impactului, cele două autoturisme au fost avariate, iar conducătorul autoturismului din Vrancea şi pasagera din dreapta, o femeie în vârstă de 26 de ani, au fost răniţi uşor.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.