Poliţiştii din Galaţi au demarat o anchetă după ce s-a constatat că uşile mai multor birouri din Consiliul Judeţean sunt deschise iar lucrurile din acestea sunt răvăşite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform IPJ Galaţi, la data de 27 decembrie, la ora 06:00, Secţia 1 Poliţie Galaţi a fost sesizată telefonic, de un agent de pază al unei firme de profil din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că, la obiectivul pe care îl are în pază, respectiv Consiliul Judeţean Galaţi, a constatat că mai multe birouri au uşile deschise, iar bunurile din interior sunt răvăşite. Întrucât cele sesizate au fost constatate şi de echipajul de poliţie care s-a deplasat, în cel mai scurt timp, la faţa locului, s-a constituit o echipă formată din poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, Secţiei 1 Poliţie – Compartiment Investigaţii Criminale şi specialişti din cadrul Serviciului Criminalistic Galaţi, care efectuează în acest moment cercetarea la faţa locului. "Urmează a se stabili situaţia de fapt, iar, în funcţie de rezultatul cercetărilor şi verificărilor preliminarii, se va stabili şi încadrarea juridică a faptei", transmite IPJ Galaţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.