Poliţiştii din Galaţi au deschis un dosar penal după ce un profesor a lovit cu palma peste faţă un elev de clasa a şaptea, pe holul unităţii de învăţământ. Cadrul didactic este pensionar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Galaţi, în cursul zilei de miercuri, la sediul secţiei de poliţie din Lieşti s-a prezentat o femeie de 35 de ani, din comuna Iveşti, care a sesizat faptul că fiul acesteia, de 13 ani, ar fi fost agresat fizic de un profesor, un bărbat în vârstă de 72 de ani, în timpul orelor de curs la unitatea de învăţământ din localitatea de domiciliu.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că marţi, la ora 12:00, la unitatea de învăţământ respectivă, pe holul clădirii unde se află atelierul de meserii, cadrul didactic l-ar fi agresat fizic pe fiul femeii, elev în clasa a VII-a, lovindu-l cu palma peste faţă.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, iar cercetările urmează a fi continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară Galaţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.