Poliţiştii din Galaţi fac cercetări în cazul unui incident produs, vineri, într-un liceu din oraş, unde un elev avea la el nişte cristale suspectate a fi substanţe psihoactive. Profesorii au fost cei care au anunţat Poliţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Galaţi, vineri, la ora 12:45, directorul unei unităţi de învăţământ preuniversitar din municipiul Galaţi a sesizat Secţia 3 Poliţie Galaţi, cu privire la faptul că un elev de clasa a X–a ar avea asupra lui 5 bucăţi dintr-o substanţă albă, tip cristal.

Acolo au ajuns în scurt timp poliţişti, care au identificat elevul, un adolescent, cu vârsta de 16 ani, din municipiul Galaţi şi au ridicat cele 5 bucăţi de tip cristal, de mici dimensiuni, care fuseseră găsite de cadrele didactice, fiind bănuite a face parte din categoria substanţelor psihoactive.

Cazul a intrat şi în atenţia ofiţerilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi. Substanţa găsită la elev va fi expertizată pentru a se stabili dacă face parte din categoria celor interzise.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.