Poliţia Judeţeană Galaţi anunţă că o fată de 14 ani din comuna Şendreni a fost dată dispărută, după ce a plecat în cursul zilei de vineri de acasă şi nu s-a mai întors. Persoanele care au informaţii despre ea sunt rugate să sune la 112 sau să sesizeze Poliţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, vineri, la ora 20.43, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, o fată de 14 ani, Zaycsyc Larisa Maria, a plecat de acasă, din comuna Şendreni, şi nu a mai revenit.
 
Ea are 1,50 metri înălţime, constituţie atletică, păr castaniu, tuns scurt, ochi albaştri şi era îmbrăcată cu un tricou alb şi un pantalon scurt, negru cu roşu.
 
Persoanele care pot oferi informaţii privind adolescenta sunt rugate să sune la numărul de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.