Unsprezece percheziţii au fost făcute în Galaţi pentru identificarea a patru bărbaţi care au intrat mascaţi într-un local şi au lovit cu bâtele două persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au anunţat, vineri, că la începutul acestei săptămâni a fost înregistrat un dosar penal pentru tentativă de omor, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 
 
“În cauză cercetările vizează faptul că la data de 09.11.2023, la ora 20:10, în incinta localului «La Mitică» din municipiul Galaţi, patru persoane de gen masculin, mascate, au aplicat lovituri cu bâte şi o rangă persoanelor vătămate M.C.R şi R.C., cauzându-le leziuni traumatice grave, prin acţiunile violente creându-se persoanelor prezente în respectivul local o stare de temere”, au transmis procurorii.
 
Anchetatorii au făcut, vineri, 11 percheziţii domiciliare în municipiul Galaţi pentru a strânge probe necesare identificării autorilor faptei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.