Femeia care a fost prinsă în flagrant în cazul furtului de la sediul ANCOM a fost reţinută pentru 24 de ore, ancheta în acest caz urmând să continue.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Capitalei, cercetările sunt continuate sub supraveghera Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 
”Faţă de femeia în cauză, în vârstă de 26 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore”, a precizat sursa citată.
 
Secţia 10 Poliţie a fost sesizată, luni, cu privire la faptul că, în sediul ANCOM din strada Delea Nouă nr. 2, a avut loc o spargere, hoţii intrând în clădire după ce au înlăturat un grilaj care nu era asigurat, afirmă surse apropiate anchetei.
 
Conform surselor citate, din patru birouri de la etajul al doilea al clădirii au fost sustrase mai multe bunuri.
 
Totodată, jandarmii care asigurau paza în zonă au prins în flagrant o femeie, fiind depistate asupra acesteia trei telefoane mobile.
 
”Din verificările efectuate s-a constatat faptul că, în sediul clădirii, îşi desfăşoară activitatea şi o altă societate comercială, paza acesteia fiind asigurată de jandarmi, dar şi de o firmă privată. Persoana care îşi exercita atribuţiile de serviciu ca agent de pază a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,68 mg/l în aerul expirat”, a precizat Direcţia de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.