Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Olt Gheorghe Buică a fost găsit spânzurat, marţi, într-o hală care îi aparţinea, poliţiştii declarând că acesta s-a sinucis şi că fac cercetări pentru a afla de ce a recurs la acest gest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trupul lui Gheorghe Buică, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit spânzurat într-o hală aflată în proprietatea sa, din comuna Slătioara, judeţul Olt. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, dar medicii au constatat că fostul preşedinte al CJ Olt era decedat de mai mult timp.

"Este vorba despre un bărbat în vârsta de 60 ani, găsit spânzurat într-o anexă, mai precis o hală. Nu prezenta urme de violenţă şi nici nu a lăsat vreun bilet. Se cercetează împrejurările care l-au determinat să recurgă la acest gest", a declarat Claudia Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (IPJ) Olt.

Potrivit sursei citate, membrii familiei urmează să fie audiaţi.

Gheorghe Buică a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt în perioada 2005 - 2008, apoi a fost director al Companiei de Apă, între 2008 şi 2010. Buică era proprietarul unui lanţ de farmacii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.