Camelia Tişe, fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a fost găsită moartă în locuinţa sa din Cluj-Napoca, luni dimineaţă. Poliţiştii fac verificări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit presei locale, Camelia Tişe a fost găsită moartă în apartamentul său din Cluj-Napoca, luni dimineaţă, cauza decesului urmând să fie stabilită.
 
Ea era notar public şi divorţase de Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, în 2018, cei doi având împreună un copil.
 
”La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 08.50, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani. Ajunşi la domiciliul femeii, poliţiştii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul. Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.