Fosta câştigătoare a Masterchef 2013, Aida Parascan, a fost implicată, joi, într-un accident rutier la Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maşina condusă de o prietenă a Aidei Parascan a părăsit partea carosabilă chiar aproape de intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploieşti şi s-a răsturnat de mai multe ori.

Fosta câştigătoare a Masterchef, aflată pe locul din dreapta, şi prietena alături de care se deplasa spre Bacău au scăpat cu răni superficiale.

”Acum 2 ore aş fi putut să-mi pierd viaţa, dacă nu aveam centura de siguranţă! Mulţumesc lui Dumnezeu pentru viaţă! Şi DA, ne vedem la Bacău. A fost salvată mare parte din munca mea, iar duminică, deşi cu câteva zgârieturi, voi tine conferinţa!”, a scris pe pagina sa de Facebook Aida Parascan.

Autoturismul Logan în care se aflau cele două  s-a răsturnat, joi, la intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploieşti, după ce conducătoarea auto aflată la volan ar fi tras dreapta pentru a face loc unui TIR să o depăşească. Maşina a părăsit carosabilul, a intrat în coliziune cu un parapet marginal şi s-a rostogolit pe câmp de mai multe ori.

Aida Parascan a câştigat Masterchef în anul 2013. Ulterior, şi-a deschis o afacere într-un mall din Buzău, un stand dedicat dulciurilor, însă nu a avut succesul aşteptat. Afacerea a fost închisă rapid.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.