Doi fraţi care se aflau într-o maşină neînmatriculată au fost urmăriţi, cu focuri de armă, pe străzile Capitalei, până când şoferul, care nu avea permis de conducere, a pierdut controlul volanului şi a căzut cu autoturismul în lacul Plumbuita. Ocupanţii maşinii au reuşit să fugă, dar poliţiştii i-au identificat ulterior şi i-au dus la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, incidentul a avut loc vineri seară, în jurul orei 22.40, după ce un echipaj de siguranţă publică al Secţiei 7 Poliţie, a observat un autoturism Volkswagen, în care se aflau două persoane.

"La semnalul regulamentar al poliţiştilor, în loc să oprească, şoferul a demarat în viteză. S-a trecut la urmărirea acestuia şi, în zona Străzii Lopeţii, şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în lacul Plumbuita", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei. 

Cei doi pasageri ai maşinii au reuşit să fugă, iar în cursul nopţii poliţiştii i-au identificat, şi, sâmbătă dimineaţă, cei doi au fost depistaţi şi duşi la audieri.

În prezent, se efectuează cercetări pentru infracţiunile de conducere a unui autoturism neînmatriculat şi conducere fără permis. Cei doi tineri sunt fraţi - cel care se afla la volanul maşinii este major, iar celălalt este minor.

Pentru oprirea autoturismului a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de armă, în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale, mai precizează Poliţia Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.