Poliţiştii din Ilfov au folosit armamentul din dotare, sâmbătă seară, pentru a opri un autoturism BMW al cărui şofer nu a oprit la semnal. Autovehiculul, care avea numere false, a fost găsit abandonat, sindicaliştii spunând că poate că şoferul ar fi fost prins ”dacă în dotarea Poliţiei Române erau autospeciale performante şi nu Loganuri din anul 2006 pline de rugină sau cu motor 0.9 litri”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unei informări date publicităţii, duminică, de către Sindicatul Europol, incidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 21.00.

Poliţiştii din Bragadiru, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, au făcut semnal de oprire către un autoturism BMW, al cărui şofer a refuzat să oprească, moment în care echipajul de poliţie a pornit în urmărirea maşinii.

”Au fost trase mai multe focuri de armă, atât în plan vertical cât şi în direcţia pneurilor, pentru imobilizarea autoturismului, ulterior maşina fiind găsită abandonată în comuna Domneşti, Ilfov. Autoturismul a fost rechiziţionat, în urma cercetării la faţa locului constatându-se că numerele găsite pe auto erau false. Poate că existau şanse ca fugarul să fie prins dacă în dotarea Poliţiei Române erau autospeciale performante şi nu Loganuri din anul 2006 pline de rugină sau cu motor 0.9 litri”, precizează Sindicatul Europol.

Ulterior, IPJ Ilfov a precizat că au fost trase în total şase focuri dde armă. 

”La data de 23 noiembrie, în jurul orelor 21:10, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii oraşului Bragadiru au efectuat semnal de oprire asupra unui autoturism în care se aflau două persoane, conducătorul acestuia refuzând să oprească. Imediat poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului, în timpul acţiunii fiind necesară folosirea armamentului din dotare. Astfel, au fost trase 6 focuri de armă, atât în plan vertical cât şi asupra pneurilor, persoanele din autoturism reuşind să abandoneze autovehiculul în cauză”, a transmis IPJ Ilfov.
 
Sursa citată a precizat că şoferul autoturismului nu a fost încă identificat, fiind efectuate cercetări în acest sens. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.