Un bărbat de 30 de ani cu un câine de luptă fără botniţă a fost ridicat de poliţiştii din Focşani după un scandal de proporţii, trecătorii fiind cei care au sunat la 112 pentru că bărbatul avea asupra sa şi un pistol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, în noaptea de miercuri spre joi, un apel la 112 anunţa că pe principalul bulevard din oraşul Focşani se află o persoană care ar avea asupra sa un pistol.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, unde au depistat un tânăr care era însoţit de un câine de luptă, fără botniţă.

Tânărul a fost somat verbal să pună botniţa animalului şi să se conformeze solicitărilor poliţiştilor. Întrucât acesta nu s-a supus somaţiei, poliţiştii sprijiniţi de lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea l-au încătuşat, ducându-l  la sediul Poliţiei Municipiului Focşani.

Bărbatul de 30 de ani a fost testat şi pentru consumul de alcool, rezultatul indicând  2,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea asupra acestuia a fost găsită o armă neletală de tip airsoft, fără muniţie, şi care se nu se supune autorizării.

Bărbatul fost internat la o unitate spitalicească de pe raza municipiului Focşani, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.