Adolescentul de 17 ani din Mărăşeşti care în noaptea de miercuri spre joi şi-a omorât colegul de salon, un bărbat de 63 de ani, la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” din Focşani, a fost reţinut, după mai multe ore de audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au dispus, după mai multe ore de audieri, reţinerea pentru 24 de ore a adolescentului de 17 ani, pentru omor.

El urmează să fie propus Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă.

”Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.10, pe fondul unui conflict spontan numitul C.A., în timp ce se afla în salonul 6 de la etajul al doilea, corpul B, din cadrul secţiei exterioare de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Sf. Pantelimon din Focşani, i-a aplicat victimei Ş. C. mai multe lovituri în zona capului cu o cârjă ortopedică şi i-a provocat leziuni, care i-au cauzat moartea”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Focşani, Alina Cosma, adolescentul din Mărăşeşti a fost internat în urmă cu câteva zile în Secţia de Boli Infecţioase, unde venise cu febră şi vărsături.

El fusese diagnosticat recent cu HIV SIDA şi era un caz social.

”Tânărul nu a avut în acest timp niciun fel de conflict nici cu personalul medical, şi nici cu alţi bolnavi. Este primul caz de acest gen înregistrat în istoria Spitalului Judeţean Focşani”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Alina Cosma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.