Poliţia Română anunţă, luni seară, că a fost adus în ţată, din Italia, un tânăr de 26 de ani, care fusese condamnat la închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier şi cre fusese dat în urmărire internaţională. Bărbatul este Daniel Balint, fiul lui Vasile Balint, cunoscut ca Sile Cămătaru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 20 martie a.c., în urma cooperării poliţieneşti internaţionale dintre Poliţia Română şi autorităţile din Italia, a fost preluat din Italia un bărbat, de 26 de ani, care era urmărit internaţional, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din România. Bărbatul a fost preluat de reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, pentru a fi depus într-un penitenciar, în vederea ispăşirii pedepsei”, a transmis, luni seară, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că pe numele bărbatului, Judecătoria Sectorului 6 a emis, la data de 6 iunie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani şi 7 luni de închisoare, pentru infracţiuni la regimul rutier şi nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecţie provizoriu.

”La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date şi informaţii cu autorităţile din Italia, acesta a fost depistat. Schimbul de date cu autorităţile italiene a fost efectuat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei, prin intermediul ataşatului român din Italia şi prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul SIRENE”, a mai transmis Poliţia.

Bărbatul adus în ţară este Daniel Balint, fiul lui Vasile Balint, cunoscut ca Sile Cămătaru.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.