Fiul fostului ministru al Culturii Răzvan Theodorescu, Ion Theodorescu, a fost găsit mort, luni seară, în casa de vacanţă din comuna argeşeană Corbeni, la ora actuală poliţiştii şi procurorii fiind la faţa locului pentru a stabili împrejurările decesului. Potrivit primelor date ale anchetei, bărbatul s-ar fi plâns unui vecin că ar fi fost muşcat de un şarpe, iar apoi ar fi făcut febră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 20:32 - Ion Vladimir Theodorescu a fost găsit mort de către menajeră. Echipajul medical a stabilit că bărbatul murise de câteva ore

Fiul fostului ministru al Culturii Răzvan Theodorescu, Ion Vladimir Theodorescu, a fost găsit mort în casa de la Corbeni de către menajeră, care a sunat la 112. Echipajul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul, medicii presupunând că bărbatul murise cu câteva ore înainte.

Menajera care avea grijă de casa de vacanţă de la Corbeni, judeţul Argeş, este cea care l-a găsit mort pe Vladimir Theodorescu, fiul fostului ministru al Culturii Răzvan Theodorescu.

Potrivit unor surse din Serviciul de Ambulanţă Argeş, care a intervenit la acest caz, apelul la 112 a fost dat luni după-amiază, în jurul orei 17.20, iar în momentul în care medicul a ajuns la Corbeni nu a mai putut face altceva decât să constate decesul şi să anunţe Serviciul de Medicină Legală.

Cadrele medicale presupun că Vladimir Theodorescu murise cu câteva ore înainte sau chiar în timpul nopţii, având în vedere semnele de moarte avansată, respectiv rigiditatea şi paloarea.

Anunţul privind decesul unei persoane în vârstă de 43 de ani, în localitatea Corbeni, a fost făcut prin Serviciul de urgenţă 112.

Din primele date a reieşit că bărbatul s-ar fi plâns că ar fi fost muşcat de un şarpe şi apoi ar fi făcut febră.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.