Firele de troleibuz şi iluminatul festiv din zona Pieţei Mari din Târgu Jiu au fost distruse, vineri seară, de o maşină de mare tonaj. Mai multe echipaje intervin la faţa locului pentru remedierea situaţiei şi îndepărtarea pericolului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Gorj a anunţat, vineri seară, că se intervine în zona giratoriului de la Piaţa Mare din Târgu Jiu, unde firele de troleibuz şi iluminatul festiv de sărbători au fost agăţate de o maşină de mare tonaj.  

”La faţa locului se deplasează şi o autospecială din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg-Jiu pentru a asigura măsuri de protecţie specifice, întrucât există pericol din cauza curentului”, au transmis pompierii.  

S-a luat legătura şi cu reprezentanţii Primăriei şi ai firmei de transport pentru ca situaţia să fie remediată cât mai repede.  

Traficul în zona accidentului esteb perturbat. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.