Fetiţa de 3 ani rănită după ce o rulotă comercială în care erau pregătite produse de tip fast-food a explodat luni, la Botiza, a fost adusă la Sputalul ”Grigore Alexandrescu” din Bucureşti. Copilul este intubat şi are arsuri de gradul ll pe faţă, mâini şi gambe, reprezentând 15% din suprafaţa corpului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Fetiţa de 3 ani a fost adusă intubată, cu arsuri de gradul ll (mediu) la nivelul feţei, mâinilor, gambelor”, au transmis pentru News.ro reprezentnaţii unităţii sanitare.
Zilele următoare, în funcţie de evoluţia locală ,se va decide dacă va necesita vreo intervenţie chirurgicală de grefare, au precizat ei.
 
O explozie urmată de incendiu s-a produs, luni, la o rulotă în care se pregăteau spre vânzare produse de tip fast-food, aflată în localitatea maramureşeană Botiza, iar în urma deflagraţiei, cinci persoane, printre care şi fetiţa de 3 ani, au fost transportate de urgenţă la spital. 
 
”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat în centrul comunei o rolotă aflată în staţionare, care avea destinaţia de preparare şi comercializare produse fast food, iar în interior îşi desfăşurau activitatea un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 25 de ani, ambii din Botiza. La un moment dat s-a produs o explozie, din care a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv a celor doi care îşi desfăşurau activitatea în rulotă, şi a altor trei persoane în vârstă de 3, 28 şi 38 de ani din Botiza”, a precizat IPJ Maramureş.
 
Din primele cercetări, potrivit ISU Maramureş, se pare că explozia urmată de incendiu s-a produs din cauza unei butelii.
 
Iniţial, toţi cei cinci răniţi au fost transportaţi la Spitalul din Sighetu Marmaţiei unde s-a luat decizia de a fi transferaţi la Spitalul Judeţean Baia Mare. Ulterior, medicii au decis să solicite intervenţia elicopterului SMURD care l-a preluat pe copilul de 3 ani şi l-a transferat la Bucureşti.
 
În cauză, poliţiştii fac cercetări într-un dosar pentru vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate în muncă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.