O femeie jandarm, fostă purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, a fost prinsă de poliştii din Bucureşti, în urma unui control în trafic, cu substanţe interzise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Gândul.ro, fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Andreea Cătălina Bumbac a fost prinsă de poliţişti când avea în geantă mai multe pliculeţe cu un praf alb, însă a susţinut că acestea i-ar fi fost date de o prietenă, pentru a le ţine.
 
”Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanţe susceptibile a fi interzise la deţinere. Menţionăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. Cazul a fost preluat de reprezentanţii B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor. Ne reafirmăm, în mod transparent, aşa cum am făcut-o de fiecare dată,  disponibilitatea de a oferi sprijin necondiţionat instituţiilor statului român şi ori de câte ori ni se vor cere informaţii care pot elucida astfel de situaţii, vom pune la dispoziţie, în regim de urgenţă, toate datele solicitate”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Române.
 
Aceştia au precizat că, după încheierea verificărilor şi comunicarea de către instituţiile abilitate, vor fi dispuse  măsurile necesare în conformitate cu legislaţia în vigoare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.