O tânără de 22 de ani a fost înjunghiată de fostul concubin în Miercurea Ciuc, iar bărbatul a fugit de la locul faptei. În scurt timp acestra a fost prins, fiind ulterior arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 4 noiembrie 2022, în jurul orei 10:06, poliţiştii harghiteni au fost sesizaţi, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, despre faptul că o femeie ar fi fost agresată, în Municipiul Miercurea-Ciuc. Echipa operativă de cercetare, însoţită de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, care s-a deplasat la faţa locului, au constatat că o tânără de 22 de ani, din localitatea Lunca de Jos, a fost înjunghiată, cu un cuţit, în zona gâtului şi a corpului, de fostul său concubin, un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Cozmeni, care părăsise locul faptei”, a transmis, sâmbătă, IPJ Harghita.  

Sursa citată a precizat că, în scurt timp, suspectul a fost identificat de oamenii legii şi  condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita. 

”În urma administrării probatoriului, persoana a fost reţinută şi depusă  în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, formulându-se, în acelaşi timp, propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi, din cadrul Tribunalului Harghita  a emis, pe numele agresorului, la data de 4 noiembrie 2022,  ora 19:30 , un  mandat de arestare preventivă,  pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor”, a mai transmis sursa citată.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.