O femeie în vârstă de 35 de ani, dată în urmărire internaţională pentru înşelăciuni cu carduri bancare, infracţiuni comise în Franţa în anii 2000 şi 2001, a fost prinsă de poliţiştii doljeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat, printr-un comunicat de presă, că poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi, au depistat, joi, pe DN 6, în oraşul Filiaşi, o femeie, de 35 ani, din municipiul Craiova, urmărită internaţional.
 
“Faţă de aceasta, autorităţile judiciare din Franţa au emis la sfârşitul lunii ianuarie, mandat de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracţiunilor de înşelăciune cu carduri bancare. În fapt, aceasta este bănuită că în perioada 2020-2021, ar fi sustras mai multe carduri bancare şi le-ar fi utlizat în mod fraudulos”, a transmis IPJ Dolj. 
 
Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.
 
Ea urmează să fie prezentată Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.