O femeie care ar fi luat suma de 21.800 de lei rămasă într-un bancomat din Târgu Mureş, în urma unei erori a aparatului, este căutată de poliţişti, care publică imaginea surprinsă de camerele de supraveghere şi cer ajutorul populaţiei pentru a o identifica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Mureş a anunţat, miercuri, că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au în lucru un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de “însuşirea bunului găsit” de către o femeie neidentificată până în prezent.
 
”La data de 8 august a.c., un cetăţean s-a deplasat la sucursala unei bănci din municipiul Târgu Mureş pentru a depune într-un cont bancar 21.800 de lei. După ce banii au fost depuşi, ca urmare a unei erori a bancomatului, suma de bani a rămas blocată în interiorul locaşului, cetăţeanul în cauză nesesizând cele întâmplate. Astfel, suma care a rămas în interiorul locaşului de depunere a numerarului a fost însuşită, pe nedrept, ulterior, de către o persoană neidentificată”, a arătat sursa citată.
 
Poliţiştii cer solicită sprijinul cetăţenilor pentru a o identifica pe femeie, făcând publică o imagine surprinsă de camere de supraveghere.
 
Persoanele care pot oferi detalii cu privire la femeie sunt rugate să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.