O femeie din Constanţa acuză poliţiştii locali că au agresat-o, la intrarea în clădirea care găzduieşte Primăria, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. De asemenea, un bărbat susţine că a fost încătuşat fără temei când a vrut să intre în Consiliul Local. Cei doi ar fi membri ai partidului Dianei Şoşoacă. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a verifica ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“La data de 29 februarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, de o femeie, de 20 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic, respectiv ar fi fost prinsă de mână, de angajaţii Poliţiei Locale, în momentul în care ar fi intenţionat să intre într-o instituţie”, anunţă, vineri, IPJ Constanţa.

Incidentul s-a produs la intrarea în clădirea care găzduieşte Primăria, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Constanţa.

De asemenea, un bărbat a reclamat că a fost încătuşat la intrarea în Consiliul Local de către aceleaşi persoane.

”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au fost, de asemenea, sesizaţi, de un bărbat, cu privire la faptul că ar fi fost încătuşat fără temei legal, de aceleaşi persoane”, au mai anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Poliţiştii au deschis în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă.

Scandalul a avut loc, joi seară, când mai multe persoane au intrat în clădirea care găzduieşte cele trei instituţii, folosind intrarea de la Consiliul Judeţean Constanţa şi au încercat să ajungă în sala unde avea loc şedinţa Consiliului Local Municipal Constanţa.

Ei au fost împiedicaţi de poliţiştii locali să ajungă acolo, iar unul dintre bărbaţi a fost încătuşat.

Potrivit presei locale, femeia şi bărbatul ar fi membri ai partidului Dianei Şoşoacă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.