Femeia de 51 de ani, din Brăila, care a fost internată în comă, marţi seară, în Spitalul Judeţean din municipiu, după ce un copac a căzut peste ea în staţiunea Lacu Sărat, în timpul furtunii puternice din judeţ, a murit în Secţia de Terapie Intensivă a unităţii medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, colonelul Ştefan Stoian, femeia de 51 de ani a decedat la Spitalul Judeţean în urma leziunilor grave suferite după ce un copac de mari dimensiuni s-a prăbuşit peste ea în timpul vijeliei de marţi după-amiază.

Potrivit medicilor, femeia a suferit politraumatisme şi era în comă.

Medicii de la Spitalul Judeţean Brăila luaseră în calcul transferul ei la Spitalul Judeţean Galaţi, însă transferul nu a mai avut loc în conidţiile în care femeia a decedat.

Şi soţul femeii este rănit, el fiind internat în Spitalul Judeţean Brăila după ce copacul smuls de vânt l-a surprins şi pe el, bărbatul fiind însă conştient.

Cel puţin încă două persoane au fost rănite marţi după-amiază în timpul vijeliei de la Brăila.

Peste 500 de copaci au fost doborâţi de vântul puternic, iar 21 de autoturisme au fost avariate după ce crengi mari sau arbori au căzut peste ele în timpul vijeliei de marţi după-amiază, din judeţul Brăila, potrivit centralizărilor parţiale ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila.

De asemenea, 20 de acoperişuri au fost avariate în judeţ în timpul vijeliei, din aceeaşi cauză 44 de localităţi rămânând în beznă după ce liniile de tensiune au fost rupte sau stâlpii de electricitate au fost puşi la pământ de vântul care a suflat cu 80-90 de kilometri la oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.