Femeia de 59 de ani înjunghiată, joi după-amiază, pe o stradă din zona centrală a municipiului Sibiu a fost transportată la Spitalul Judeţean, unde medicii au constatat că are răni superficiale, nefiind necesară internarea acesteia. Agresoarea, în vârstă de 71 de ani, a fost internată la Spitalul de Psihiatrie din oraş, iar poliţiştii continuă cercetările.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au precizat, joi, că femeia de 59 de ani care a fost înjunghiată pe o stradă din zona centrală a municipiului Sibiu a fost transporată la spital, unde medicii au constatat că are răni superficiale.

Între timp, reprezentanţii Biroului de Investigaţii Criminale au decis internarea agresoarei în Spitalul de Psihiatrie, unde va sta pe durata cercetărilor.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru loviri şi alte violenţe, urmând să le audieze pe cele două femei, dar şi martori.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că cele două femei se cunoşteau şi, din cauza unui conflict spontan, cea mai în vârstă a înjunghiat-o pe prima cu un cuţit de bucătărie, pe care a spus nu se ştie de ce îl avea asupra sa.

De asemenea, se pare că cele două femei se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.