Femeia care a căzut într-o râpă de pe un traseu din Jepii Mici nu a mai putut fi salvată, echipajul medical care a preluat-o pe femeie declarând decesul acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit şefului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, turista, în vârstă de 24 de ani, a decedat, în pofida eforturilor medicilor.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au precizat că pacienta a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind preluată de o ambulanţă şi dusă la Centrul de Urgenţă Sinaia. Tânăra a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, precum şi fractură de bazin şi de femur, iar manevrele de resuscitare au fost fără rezultat.

Femeia a căzut îngtr-o râpă adâncă de aproximativ 50 de metri, de pe un traseu dificil din Jepii Mici. Şeful Salvamont Buşteni a spus că traseul era extrem de dificil, iar grupul din care făcea parte turista fusese avertizat să nu urce pe acest traseu, mai ales că turiştii nu erau echipaţi.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.