O fată de 13 ani dată dispărută în urmă cu trei zile a fost găsită moartă, sâmbătă, pe un deal din comuna vasluiană Ivăneşti, anchetatorii stabilind că adolescenta a fost ucisă de un tânăr de 19 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Fata era dată dispărută de joi, când mama acesteia a constatat că ea nu a ajuns acasă, după ce cu o zi înainte plecase de la locuinţa unei familii dintr-o comună învecinată, unde fusese în vizită.
 
Adolescenta a fost căutată timp de trei zile de către zeci de poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici, în două comune, fără a fi găsită, iar sâmbătă după-amiază ea a fost găsită moartă.
 
Potrivit procurorilor Parchetului Tribunalului Vaslui, principalul suspect este un tânăr de 19 ani, care, de altfel, a recunoscut în faţa anchetatorilor că a strangulat-o pe adolescentă.
 
"În urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul de 19 ani ar fi condus-o pe fată spre locuinţa sa, propunându-i să întreţină relaţii sexuale, însă în urma refzului tânărul ar fi strangulat-o pe minoră, ulterior abandonând-i cadavrul pe un câmp din Ivăneşti", a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Vaslui, Alice Ruja.
 
Tânărul este audiat la Poliţia Ghergheşti, urmând să fie dus la Parchet pentru audieri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.