Un făt decedat a fost găsit într-o pungă, într-un hotel din Sectorul 5 al Caputalei. Punga a fost abandonată de către o femeie cazată în hotel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20,  Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curăţenie, a găsit, într-o pungă, un făt decedat În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii din cadrul Secţiei 17, care au confirmat cele sesizate iniţial”, anunţă luni Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
 
În urma investigaţiilor, a reieşit că punga a fost abandonată de către o femeie în vârstă de 22 de ani, care era cazată în hotel.
 
Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.