O familie care se afla în vacanţă în apropiere de Mănăstirea Oaşa, în judeţul Alba, a fost ajutată de jandarmii montani după ce a rămas cu maşina blocată într-un şanţ de pe marginea DN 67C. Jandarmii i-au dus pe cei doi la pensiunea unde erau cazaţi, autovehiculul fiind deblocat ulterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Jandarmeria Română a anunţat, sâmbătă, că, în urma unui apel la 112, patrula de jandarmerie de la Postul Montan Şugag a intervenit, vineri seară, pe DN 67C, în zona Şureanu, aproape de Mănăstirea Oaşa, pentru a debloca o maşină ajunsă în şanţ, în contextul în care în zonă traficul se desfăşoară în condiţii.
 
”Deplasându-se la faţa locului, colegii noştri au identificat un bărbat şi o femeie, care nu au necesitat îngrijiri medicale în urma accidentului. Autoturismul cu care se deplasau era blocat în şanţ, într-un cap de pod, familia fiind în imposibilitatea de a continua călătoria. Persoanele în cauză, care erau din judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost conduse cu autospeciala Jandarmeriei la pensiunea unde aveau rezervare, urmând ca autovehiculul să fie deblocat in următoarea zi”, a arătat sursa citată.
 
Sâmbătă dimineaţă, încă de la primele ore, pentru a nu bloca accesul turiştilor în zonă, jandarmii au acordat ajutorul necesar pentru a repune autovehiculul pe drum. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.