O explozie a avut loc, miercuri seară, la o casă din Bârlad, în urma unei acumulări de gaze, deflagraţia fiind urmată de un incendiu violent. O femeie de 81 de ani a fost rănită, suferind arsuri pe faţă şi pe braţe şi fiind transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au anunţat că Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi echipaje specializate pentru pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din municipiul Bârlad.
 
Incendiul a cuprins locuinţa în urma unei explozii, ca urmare a acumulării de gaze.
 
La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent, lângă locuinţă fiind găsită o persoană rănită - o femeie de 81 de ani. Ea a suferit arsuride gradele I, II şi III pe aproximativ 15% din suprafaţa corpului (arsuri în zona feţei şi a braţelor). Victima a fost transportată cu ambulanţa SMURD la o unitate medicală. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.