O explozie, urmată de un incendiu, s-a produs, joi dimineaţă, într-o casă din Timişoara, un bărbat şi o femeie fiind transportaţi la spital cu arsuri pe corp. În locuinţa se mai afla un bătrân imobilizat, care a suferit un atac de panică. Pompierii intervin pentru a stinge incendiul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, o explozie a avut loc, joi dimineaţă, la o casă de pe strada Karadjici din Timişoara, deflagraţia fiind urmată de un incendiu.

FOTO: ISU Timiş
FOTO: ISU Timiş

Acolo s-au deplasat de urgenţă o autospecială de primă intervenţie, două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi 17 pompieri.

În casă se aflau trei persoane. Două dintre acestea sunt transportate la spital cu arsuri de gradele II şi III, fiind vorba de o femeie de 53 de ani cu arsuri de gradul IIB şi III pe o suprafaţă corporală de 30%, şi de un bărbat de 48 de ani, cu arsuri de gradul II/III, pe o suprafaţă corporală de 15%. Victimele sunt conştiente şi stabile hemodinamic.

Cea de-a treia victimă este un bărbat de 81 de ani, imobilizat, care a suferit un atac de panică. El a refuzat transportul la spital.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta atât în interiorul casei, cât şi la nivelul acoperişului.

Incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidarea acestuia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.