Mai multe persoane au suferit arsuri uşoare sau zgârieturi în urma unei explozii care s-a produs duminiscă într-o anexă din incinta Mănăstirii Sihăstria Rarăului Până în prezent o singură persoană, cu o tăietură adâncă la picior şi în stare de şoc, a fost transportată la spital, evaluările medicale fiind în desfăşurare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 Conform ISU Suceava, cauza probabilă a exploziei este o acumulare de gaze într-o încăpere a unei construcţii anexe din cadrul Mănăstirii Sihăstria Rarăului. 
 
 În urma deflagraţiei, din cauza suflului fierbinte şi a geamului încăperii, care s-a spart, au fost rănite persoanele din zonă, unele suferind arsuri uşoare, altele zgârieturi şi tăieturi de la bucăţile de sticlă pulverizate. 
 La faţa locului intervin pompierii militari cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ. 
 Până în momentul de faţă au fost evaluate medical cinci persoane, dintre care doar o femeie va fi transportată la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, femeia are o rană la picior şi este în stare de şoc. Ceilalţi răniţi refuză transportul la spital.  La o primă evaluare, niciunul nu prezintă răni grave, care să pună în pericol viaţa. 
 
 Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar după investigaţiile medicale şi acordarea primului ajutor medical, se vor desfăşura cercetările pentru identificarea cauzei probabile şi a circumstanţelor în care s-a produs explozia. 
 Suflul exploziei a afectat o cameră tehnică şi o bucătărie aflate în construcţia anexă. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.