Elicopterul SMURD de la Jibou, care predase un pacient pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca şi apoi decolase din nou, a revenit, duminică după-amiază, pe aeroportul clujean, din cauza unor probleme tehnice întâmpinate în zbor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, elicopterul SMURD de la Jibou a transportat un pacient din Zalău pentru a fi preluat de pe Aeroportul Cluj-Napoca. Pacientul este un bărbat de aproximativ 70 de ani, care fusese resuscitat, pentru a fi transferat la Institutul Inimii.

După predarea pacientului echipajului de terapie intensivă SMURD, elicopterul a decolat şi a întâmpinat probleme tehnice în zbor, astfel că piloţii au întreprins manevre specifice pentru a readuce în siguranţă aeronava pe aeroport.

Elicopterul a revenit în siguranţă pe aeroport, în jurul orei 15.20.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.